Doorzoek de website

Home

DISC

DISC

Bent u ook zo benieuwd, waarom u reageert zoals u dat doet?

DISC Profielen bij M-ploy Talent


Vanaf nu kunt u via M-ploy Talent de Q4 Persoonlijke Stijl Analyse DISC laten opstellen.

Deze analyse (die oorspronkelijk bedacht is door de Amerikaan William Marston, maar door Q4 Profiles is omgezet naar de Nederlandse taal en culturele maatstaven) geeft inzicht in uzelf, maar ook in anderen: hoe doet u de dingen?

De letters van DISC staan voor vier gedragsstijlen: Dominant, Interactief, Stabiel, Consciëntieus.

  • Hoe communiceert u?
  • Hoe gedraagt u zich van nature?
  • Hoe gaat u om met situaties onder druk?
  • Hoe reageert u onbewust op situaties?


In schema ziet het DISC Stijlprofiel er als volgt uit:

De Persoonlijke stijl analyse geeft u direct inzicht in uw persoonlijke voorkeuren en uw eigen communicatiestijl. De bevindingen uit het instrument en de daaruit voortkomende beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op het eigen gedrag en communicatie.

Het profiel geeft direct input voor uw persoonlijk ontwikkelingsplan en u begrijpt beter waarom u reageert zoals u reageert. Maar ook waarom anderen op u reageren zoals zij dat doen.

Voor U als werkgever geeft het profiel meer inzicht in de kandidaat en is het eenvoudig om een voorspelling te doen of deze in uw team past en dus de geschikte kandidaat is voor uw vacature.

Het opstellen van een Persoonlijk Stijlprofiel wordt gedaan door een gecertificeerd consultant en wordt altijd gecombineerd met een persoonlijk gesprek.

Neem voor de mogelijkheden en voorwaarden contact met ons op.